Marcos

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Day after tomorrow

alebo 3 filmové scény jedného piatku
Dva dni po rozchode mi L napísala. Vraj jej chýbam. Nerozumel som prečo mi píše. Bol som opäť raz zmätený z nej a chcel som sa s ňou o tom porozprávať. Stretli sme sa, porozprávali a ja som bol na tom informatívne asi tak ako predtým. Spýtala sa ma, či nechcem u nej prespať. Prespal som. Scéna ako z filmu: 3 hodiny ráno, pozerám do steny a rozmýšľam, čo tam robím..

Večer som šiel na jej koncert. Veľmi som ju chcel vidieť spievať. Je úplne božská, keď hýbe bokmi do rytmu. Na zaľúbenie. Na tom sa nič nezmenilo. A bola taká, fakt zlatá na pódiu. Také malé, milé žieňa, ktoré sa blázni. Veľmi som s ňou nebol, stretli sme sa až okolo polnoci. Pri bare. Dozvedel som, že nejaký chalan plánuje piť tequilu z jej bruška. Od nej, samozrejme. Opäť scéna z filmu, tak som ju nechal teda, nech sa ‘baví’. Niečo po jednej odišli kamaráti a rozpadla sa mi aj partia s ktorou som sa tam zoznámil. Šiel som sa pred odchodom trošku zabaviť s L. Tancovanie s ňou bolo, hm, povedzme, že minimálne zvláštne. Navrhla nech ideme ku baru. Za 10 sekúnd zavolala toho tequila chalana. Tretikrát filmová scéna a v duchu hesla 3x a dosť som sa rozhodol ísť domov. Prišla za mnou do šatne. Vlastne si ani nepamätám, čo mi vravela. Možno som bol príliš ‘priateľský’, možno to bolo len divadlo. Zvrtla sa a odišla. Bez rozlúčky.

Kráčal som domov a rozmýšľal. Záver? Zacitujem kamaráta. Vzťah medzi nami je ako kniha. Ešte otvorená, ale už dopísaná. A možno sa mýlim, kto vie. Ja nemám rad definitívne rozhodnutia..


Smútok | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014