Marcos

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Rok 2007

Čo všetko sa stalo v mojom živote
Moja najobľúbenejšia kapela je Blink 182. Má jednu krásnu pesničku What's my age again. Pesnička o mne a o mojom živote. Mám ju rád od mojich 17tich, keď som ju prvykrát počul a odvtedy si refrén hmkám dodnes. Stále sa mi na nej najviac páčila veta

"Nobody likes you when you 23"

Asi tak by sa dal zhodnotiť rok 2007. Rok, ktorého polku som prežil ako dvadsaťtriročný. Jedným slovom smutný.

Január - Marec

Začiatok roka bol krutý. Mal som kopec problémov sám so sebou. Moje psychické rozpoloženie v tej dobe odráža môj celkom prvý blog. Bol som nešťastný úplne zo všetkého. Nevládal som ďalej. Nechcem ani spomínať na myšlienky, ktoré mi vtedy behali hlavou :-(. Nakoniec som sa vykašlal na futbal. 6 rokov mi trvalo dostať sa do najlepšieho mužstva v meste. A keď som sa tam konečne dostal, tak som to nezvládol. V práci som si zobral voľno. Na polroka. Ostávalo mi len vyriešiť vzťah s D. Dva a pol roka je dosť dlhá doba. Uvedomil som si, že ju mám rád, že sa zmením. Kvôli nej. Nestihol som to. Nechala ma. A mne sa rozpadol svet.

Apríl - Jún
Celý tento čas bol len o tom, aby som zabudol na D a dokázal sa v živote pohnúť ďalej. Pomáhalo mi to, že som končil školu a bolo dosť vecí, ktoré som musel stihnúť. Pomáhali mi kamaráti, ktorí ma brávali von, nech na ňu nemyslím. A samozrejme E. Spoznal som ju v bare. Nešťastný. A ona ma počúvala. Sám seba som sa snažil presvedčiť, že D už neľúbim a bytie s E mi v tom pomáhalo. Až teraz keď spomínam na toto obdobie si uvedomujem ako veľmi som bol nešťastný. Dva roky som žil v predstave, že môj ďalší život je spojený s D a byť zrazu sám, bez nej, bolo strašné..

Júl - August
Tieto 2 mesiace sa dajú opísať dvoma slovami, ktoré povedia všetko: ženy a chlast. Povedal som si, že je to posledné voľné leto v mojom živote. Povedal som si, že na D už toľko nemyslím. Povedal som si, že si budem užívať. Tak som si užíval. A ubližoval. Domov som chodieval ráno. Na krivo a s novým číslom v mobile, ktoré som nikdy nepoužil. Koncom augusta na dovolenke s E mi to celé došlo. To aký som. Koľkým ľudom som dokázal ublížiť. A povedal som si, že takto ďalej to nejde. Nevládal som a nechcel som takto žiť.

September - December
Od septembra som začal znova. Naozaj som sa zmenil. Začal som opäť hrať futbal. Futbal ukľudňuje. Energiu som míňal hlavne pri ňom. V septembri a októbri som ešte spravil pár volovín, ale už som nikomu neublížil. Dúfam. Spoznal som J, ktorá sa stala mojou dobrou kamarátkou. A hlavne som spoznal L, ktorá ma pobláznila. Obdobie s ňou bolo ozaj milé. Na to, ako sme o 3tej ráno, v neskutočnej zime, čakali na nočák a nechceli sa rozlúčiť sa zabudnúť nedá. Bola to najšťastnejšia časť tohto uboleného roku. Bál som sa, že už nie som schopný žiadných emócii. Že už nedokážem mať človeka rád. Ukázalo sa, že dokážem. Príjemné zistenie.

Rok 2007 bol smutný. Zmenilo sa príliš veľa vecí. Dobré je, že som sa zmenil aj ja. Myslím, že na konci roka 2007 som šťastnejší ako na jeho začiatku...

Smútok | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014