Marcos

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Prečo láska musí skončiť ? (3)

Zistil som, že celý čas čo bola aj s ním nám obom klamala. Že s ním spávala...

Minulý týždeň E zmaturovala. V piatok. Všetko vyzeralo fajn. Boli sme spolu každý deň. Keď som bol v práci, tak na ICQ, po nej sme boli spolu až do posledného autobusu. A potom krátke písanie a rozlúčenie na ICQ.

V sobotu ráno ju niečo ranilo. Niečo, čo si prečítala na ICQ. Nechcela mi povedať čo to je. Videl som, že sa trápi, tak som si to tajne prečítal. Veľmi ma to zabolelo. Písal jej iný chlapec, že je kurva, že ju nechce ani vidieť. Že jeho stratila, nech si udrží aspoň mňa, ale tiež časom zistím, že ma podvádza.

Spýtal som sa jej na to. Všetko popierala. Po niekoľkých hodinách držala moju utrápenú hlavu na jej prsiach s tým, že všetko bude dobre. Priznala, že mala iný vzťah od januára, ale že sa rozišli pred mesiacom. Prisahala, že s ním nespala. Veril som jej, povedal som, že jej skúsim odpustiť.

Nedalo mi to a ozval som sa tomu chlapcovi. Zistil som, že celý čas čo bola aj s ním nám obom klamala. Že s ním spávala. Že stále keď nebola so mnou a povedala nejaký dôvod, tak bola s ním. Že mi polku vzťahu klamala do očí a kurvila sa. Veľmi mi to ublížilo a veľmi som túžil ublížiť ja jej.

Boli sme u mňa, snažil som si usporiadať myšlienky. Ale potom mi zase zaklamala, tak som to nevydržal. Zavolal som chlapcovi s ktorým ma podvádzala a začali sme na ňu kričať. Obaja sme ju ľúbili. Obaja sme sa cítili strašne a chceli sme aby sa tak cítila aj ona. Kričali sme, že je kurva. 2 hodiny. V bloku na schodoch pred všetkými tými ľuďmi. Nechcel som ju už nikdy vidieť. Hnusila sa mi.

Potom keď som bol doma sám ma zastihla strašná ľútosť. Všetko mi ju pripomínalo. Nedalo sa nemyslieť na ňu. Napísal som jej. Napísal som, že nechcem byť bez nej, ale ani neviem či chcem byť s ňou. Či by sa to dalo. Napísala, že tiež nevie. Že sa mi nedokáže pozrieť do očí. Že nevie, či by mohla so mnou niekedy spať, lebo na to, čo som jej nakričal nikdy nezabudne.

Povedal som, že potrebujem prestávku. Byť chvíľku sám a dať si do poriadku myšlienky. Povedala, že tiež potrebuje čas. Príde mi absurdné dávať jej šancu po tom všetkom čo spravila. Ale ja som si ňu strašne zvykol. Vezmem si ďalšie antidepresíva a uvidím..


Láska | stály odkaz

Komentáre

  1. ok
    posli ju dpc ;)
    publikované: 02.06.2008 12:06:37 | autor: emo (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. .
    :( ... rozdychat s casom
    publikované: 02.06.2008 13:23:12 | autor: sygon (e-mail, web, autorizovaný)
  3. :(
    Taketo veci sa zvycajne neodpustaju, ked to spravila raz, tak asi by to dalej v buducnosti neklapalo, ale nechcem hovorit, ked neviem ako hlboky to bol vztah, v kazdom pripade to chce cas
    publikované: 02.06.2008 15:29:33 | autor: escagot (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014